HVORDAN ENDRE LIVET?

👉🏼 Jeg opplever at mange sier «jeg skulle gjerne vært sunn/trent/reist mer/osv, men jeg har ikke råd/energi/osv»

👉🏼 Dette er ikke annet enn unnskyldninger. Hvis du virkelig ønsker å endre noe, klarer du det, dette er hvordan:

🌻 STEP 1: Finn ut hva du ønsker. Hva er det du ønsker å oppnå? Er det en bedre helse? En høyere stilling i jobben din? Vektnedgang? Bedre relasjoner?
Skriv det ned.

🌺 STEP 2: Begynn å lag en plan for hvordan du skal komme deg fra A (der du er nå) til B (dit du ønsker å komme). Er det å søke hjelp av en profesjonell? Er det å prioritere tiden riktig? Er det å kutte ned utgifter/personer/annet? Skriv det ned.

☘️ STEP 3: Forplikt deg til målet ditt.
Det største problemet til folk er at de fleste er interessert, men ikke forpliktet til målet sitt. Eks: jeg er interessert i en sunnere livsstil (med andre ord: men jeg orker nødvendigvis ikke gjøre de endringene som kreves). MEN Hvis du FORPLIKTER deg til målet ditt, slik du f.eks forplikter deg til jobben din, er du allerede et steg nærmere målet ditt: Jeg har forpliktet meg til å gjøre det som kreves for å oppnå målet mitt.

💐 STEP 4: Juster planen din underveis. Finn ut hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Juster planen etter det med det samme sluttmålet.

🌞STEP 5: TRO PÅ DEG SELV. Si til deg selv at du kan gjøre dette. For det kan du. Du må bestemme deg, du må ta et valg og du må forplikte deg til valget ditt.