Sunn, rask og god vegansk rett!

Dette er første gangen jeg lager en rett med tofu. Jeg har lenge ønsket å lage mat med tofu, men rett og slett tenkt at det er mye styr eller at jeg ikke visste hvordan jeg skulle tilberede det. Men så enkelt og så godt! Skal sies at det er tilbehøret som gjør det godt, da tofuen i seg selv ikke smaker særlig mye. Jeg lagde scambled tofu og slik lagde jeg det:

Du trenger:
-2 stk brødskiver
-150g tofu
-1/2 fedd hvitløk
-Noen skiver rødløk
-1 Bukett brokkoli
-1ss Olivenolje

Fremgangsmåte:
Klem ut vannet fra tofuen. Hakk opp tofu, hvitløk, løk og brokkoli. Rør alt sammen i en liten skål sammen med 1ss olivenolje og ønsket krydder, eks salt og pepper. Stek i panne ca 7min på middels varme.

Jeg tok brødskivene i oven i 2 min slik at de ble varme og litt sprø. Topp brødskivene med blandingen, eventuelt med smør under. Takk meg senere!