(Inneholder egenreklame) Jeg har lenge grublet over hvordan jeg kan hjelpe flest mulig mennesker til å leve et sunt og energirikt liv! Du som leser dette har klikket deg inn hit av en grunn. Den grunnen er at alle mennesker innerst inne ønsker å leve et sunt liv, men hva er egentlig et sunt liv?

Alle kan skape det livet de ønsker. DU kan skape det livet DU ønsker, men kun hvis du tror på deg selv. Tro leder til handlinger, handlinger leder til flere handlinger, som til slutt vil resultere i oppnåelse av målet ditt! Drømmen din! Drømmelivet ditt!

Jeg sier ikke at det vil være lett, at det ikke vil være utfordrende eller krevende, men det vil være verdt det. Det vil gi livet en ny betydning.

Livet har den betydningen du gir det. Måten du ser på livet, forandrer livet. Hvis du ser på livet som krevende og tungt, er det akkurat slik du vil oppleve det. Hvis du ser på livet som fantastisk og vakkert, fult av muligheter, så vil du også oppleve det slik.

Vi er den vi tror vi er. Hvem er du?

Jeg har skrevet guiden «Guide til en sunnere livsstil» som jeg selv hadde trengt å lese for mange år siden. Å leve et sunt liv handler ikke om å spise magert og trene på treningssenter annen hver dag. Det hele starter med oss selv og tankegangen vår.

Hvem er vi? Hva ønsker vi? Hvordan ønsker vi å leve livet? Hvem ønsker vi å leve det med? Hva får oss til å føle oss bra? Hvordan ønsker vi å føle oss? Hvilke valg må vi ta for oppnå dette?

Guiden starter med en introduksjon og oppgaver knyttet til tankesett og mentaltrening, etterfulgt av mine beste tips til matpakker og matprepping. Videre gir jeg tips og eksempler på hvordan du kan planlegge en ukesmeny og treningsplan. For å spice det hele opp har jeg laget en 30dagers trenings-challenge som jeg selv skal starte på første januar!

Med denne infoen i bakgrunn er du klar for en 4-ukers guide som skal hjelpe deg å gjøre gode og varige endringer i kostholdet ditt, og til dette har du over tretti ulike oppskrifter å teste ut.Pluss noen ekstra godbiter, men jeg kan vel ikke avsløre alt. Guiden finner du HER.

Ganske mange ord hittill og jeg har enda ikke presentert meg selv. Mitt navn er Malin Moe Neeraas, jeg er 168cm høy og sikter mot å nå 170cm. Selv om jeg ikke er 170cm er jeg utrolig glad i livet og veldig takknemlig for stortsett det meste! Til og med de kjipe tingene som skjer i livet, fordi jeg tror alle situasjoner leder til noe positivt til slutt. Jeg jobber alltid mot nye mål, og passer på å samtidig være glad for det stedet jeg er på akkurat nå.

Jeg ønsker å bruke denne bloggen til å inspirere og motivere alle som er åpne for det! Håper du vil følge meg videre.